Mitzinger Vendégház

Mitzinger Vendégház
Tájegység:
Baranyai-Hegyhát
Település:
Himesháza
Kapcsolattartó:
Mitzinger Melinda
Cím:
7735 Himesháza, Dózsa György u. 6.
Levelezési cím:
Telefon:
06 69 347 009
Mobil:
+36 30 638 0279
Webhely:
Vendégfogadás egész évben:
igen
Üdülési csekk elfogadás:
nem
SZÉP-kártya elfogadás:
nem
Férőhelyek száma:
8
Szobák száma:
2
Beszélt nyelvek:
magyar, német
Irányár:
3.000,- Ft/fő/éj + reggeli
Ellátás:
Tájjellegű ételek, bor és pálinkakínálat, kímélő és bioételek, gyermekmenü, nyári konyha, szabad téri sütő-főző hely.
Szolgáltatások:
Fűthető, teakonyha, jól felszerelt konyha, ágynemű biztosított, törölköző, hűtőszekrény, parkolás zárt udvarban, részvételi lehetőség a gazdálkodásban, tűzrakó hely, grillező, gyermekmedence, wi-fi, színes tv, pótágyazható
Egyebek:
A vendéglátók elsősorban családokat fogadnak, mivel a 2 szobához 1 fürdőszoba tartozik. Csak készpénzes fizetést tudnak elfogadni. A Mitzinger Vendégház Baranya megyében, Mohács és Pécsvárad között fekvő Himesházán található. Pécstől 40 km-re van, és az M6-os autópálya által bárhonnan megközelíthető. Falunk dombokkal körülölelt völgyben fekszik, ahol együtt laknak a svábok, a magyarok és a székelyek. Vendégházunkban szeretettel látjuk a családokat, a baráti társaságokat, a vidékieket, a városiakat, vagyis mindenkit, aki pihenésre, aktív kikapcsolódásra, falusias hangulatra vágyik. Vendégházunk egy külön bejáratú lakás, ami a háziakkal közös udvarban van. Belépve egy tágas nappali-étkező helyiség található, amelyből egy-egy szoba nyílik közös fürdőszoba, wc-vel. A konyha a mai igényeknek megfelelő, a főzni vágyóknak önellátásra berendezett, de előzetes kérésre félpanziót vagy teljes ellátást is tudunk adni. Magyaros és tájjellegű ételeket főzünk, de kívánság szerint bármit. Lehet házi füstölt malacságokat kóstolni, amihez saját borunkat ajánljuk. A házigazdák szívesen segítenek a vendégeknek a közelünkben lévő látnivalók, programok felderítésében. Vendégházunkba egész évben várjuk a vendégeket. Hagyományőrző programok: Busójárás(Mohács), Nepumuki Szent János Ünnepsége (Mohács), Mohácsi Tamburafesztivál, Pécsváradi Leányvásár, helyi és környező falunapok, Geresdlaki Gőzgombócfesztivál. Látnivalók, élmények: helyi falumúzeum,3 km-re lovaglási-horgászati-vadászati lehetőségek, Mohácsi Történelmi Emlékpark, Búsóház (Mohács), Vízimalom(Mohács), Sétahajózás (Duna), Mohácsi Termálfürdő és Uszoda, Pécsváradi Vár, Villányi Pincesor, Villányi Szoborpark, Harkányi Gyógy és Strandfürdő Örömmel és szeretettel várjuk!

A Dél-Dunántúli Falusi Turizmus Klaszter kialakítása (DDOP-2.1.3/A-10-2010-0009 projekt) az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség (7625 Pécs, Vince u. 9/2)

Az Egyesület működési költségeinek támogatói

a NEA-TF-15-M-0295, NEA-NO-16-M-0320 illetve a NEA-NO-16-SZ-0368 azonosító számú pályázatokban: